GRATIS VERZENDING VANAF 50 EURO

VOORWAARDEN


Een groot deel van de tassen worden met veel passie en liefde door mijn jongens in Indonesië gemaakt. Maar de meeste kleine items maak ik zelf. Ik probeer alle items op voorraad te hebben, maar het kan soms zijn die ik ie er even niet is. Dan ga ik voor je aan de slag en heb je het tasje met uiterlijk 2 weekjes. Uiteraard laat ik je dit op tijd weten.

Leer is een natuurlijk materiaal en zichtbare nerven, poriën, littekens, insectenbeten en kleurverschillen in de huid typeren de echtheid van het leer en geeft iedere tas zijn eigen unieke identiteit. Kleur en textuur kunnen enigszins verschillen van batch tot batch, en kunnen iets lichter of donkerder zijn dan afgebeeld.

Let er op dat donker leer in het begin wat kan afgeven op licht gekleurde kleding, met name als het leer nat is geworden.

RUILEN
Indien je je tas binnen tien dagen terugstuurt krijg je het aankoopbedrag volledig vergoedt. Het bedrag zal binnen twee weken na terug-ontvangst van de tas worden teruggestort op je rekening.

VERZENDING
Alle items worden zorgvuldig ingepakt voor verzending. Voor bestellingen boven de 50 euro reken ik geen verzendkosten. Bestellingen onder de 50 euro worden met de brievenbuspost bezorgd, voor verzendkosten zie hieronder:

Nederland: brievenbuspakket: 3,50
Rest van de wereld: brievenbuspakket (< 250g): €6,65
Liquid error: Could not find asset snippets/collection-filter-v2.liquid